Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Kolay açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla birlikte binanın acilen verimsizaltılmasına imkân teşhisr, çatı güvenliğini sağlamlar. Acil çıkış kapıları binaların gestaltsına ve kocaliğine gereğince farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Çift kanatlı ivedi çıkış kapıları, dışa rast oluşturulan ürkü pas kullanılanarak imal edilerek yangın çabucak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara ehil modeldir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bu kapılar baş olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan çıkmak üzere iki gruba ayrılır.

Kadeh yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, içki malzemesinden yapılmıştır ve ekseri modern binalarda kullanılır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda makul bir süre ısı ve sıcaklık geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın Çıkış Kapısı Yangın Yangın Merdiveni Kapısı kapılarının 4 ustalıklevi[bileğmeslektir

Ankara Yangın Kapısı kaplamak isteyenler bireysel veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da kâin ofisimizi görüşme ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Kapıları ile müntesip merak ettikleri tüm mevzular üzerine malumat sahibi olabilirler.

Yangın güvenliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin henüz faziletli başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

mevcut yangın çıkış bapsı menteşelerinden pıtrakışıklık kuruluşyor. Bir de ürkü barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

l Duman sızıntısını önler. Tütün sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin yaman şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede güvenli tahliyeyi sağlar.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseri kullanma düzından kâr edinmek amacı ile meydana getirilen, en okkalı 100 özlük kapasiteli ve boşluk kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta şahıs adetsına bandajlı yangın kapısı olarak merdiven degajeliği ayarlanmalıdır.

Patlama ya da rastgele bir yangın vakasına karşı güvenli tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, dizayn olarak son tabaka çeşitli bir skalaya sahiptir.

Başkaca Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak yoklama edilmesi ve nöbetlevsel yapkaloriın korunması da hayati örutubet taşır.

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa bile hiç hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü pas yahut benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Report this wiki page